Terugblik 2017

Foodmagazine organiseerde met EFMI Business School voor de vierde keer het Nationale Verscongres. Kern van het congres: hoe kunnen fabrikanten en retailers waarde creëren en de bestaande versafdelingen optimaliseren door samenwerking en innovatie in nieuwe vers-perspectieven. Daarnaast werden er visies, ervaringen, laatste ontwikkelingen en veranderingen in de verswereld gedeeld met de ruim 100 deelnemers.

Met het versplein en maar liefst 9 gastsprekers kunnen we terugkijken op een geslaagd congres:
·        Meerwaarde op de AGF & intensieve samenwerking op point of purchase – Stephan Rötzer & Oliver Daniel (SanLucar)
·        Huisgemaakt, 100% natuurlijk – Jeffrey Jansen (La Place)
·        Keuzes in AGF voor de toekomst – Tony de Bock (Vml. Colruyt)
·        Marketing & ketenverbetering - Jelte van Kammen & Yvonne Geurten (Harvest House)
·        Stand van zaken – Patrick van der Zee (IRI)
·        Vernieuwing & uitbreiding van de convenience gedachte – Jantine Star-Heemskerk (Heemskerk)
·        Ready to eat & internet – Marleen Jansen (MarleenKookt)

Het Nationale Verscongres vond plaats op de Landgoederij te Bunnik. Onderstaand een mooie fotoreportage van deze inspirerende dag.

Organisatie

Partners

Locatie

De Landgoederij
Camminghalaan 30
3981 GH BUNNIK

Partner worden?

Neem voor meer informatie contact op met onze accountmanager van Foodmagazine.
Jacco Freriksen
E: jaccofreriksen@vakmedianet.nl
T: 06-10 20 35 55

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het Verscongres? Neem dan hier contact met ons op.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.